Logga 5tips

Ett rent kontor ger ett bra första intryck!

2014-05-27 · Denna artikel finns i gruppen Stockholm

Om du har ett företag och ofta får besök av kunder är det såklart otroligt viktigt att kunderna får ett gott intryck. Det finns ett flertal företag som erbjuder kontorsstädning i Stockholm, för det är inte bara du som företagare står för det första intrycket. Miljön du befinner dig i, som dina kunder besöker, är minst lika viktig för att kunden ska känna sig välkommen. För visst känns det mycket seriösare och bättre när du själv besöker ett välstädat kontor som luktar fräscht än ett kontor där det ser ut som att de som jobbar sitter mitt i ett bombnedslag? Dessutom känns det mycket bättre för dig själv och dina anställda om ni får jobba i en fräsch och trevlig arbetsmiljö, både för hälsan och för psyket.

Anlita städfirma för kontorsstädning i Stockholm
När man anlitar en firma för kontorsstädning i Stockholm brukar man kunna göra det både vid enstaka tillfällen, till exempel när det behövs en storstädning eller när det kommer en extra viktig kund. Men man brukar även kunna anlita någon som kommer regelbundet så att man inte behöver pyssla och dona med det själv, då kan man helt enkelt fokusera på själva arbetet som antagligen är betydligt roligare dessutom. På det sättet behöver du aldrig oroa dig för att det blir stökigt eller smutsigt eftersom en professionell städare tar hand om det innan det blir för sent!

Kontorsstädning Stockholm

Ett rent och städat kontor stärker ditt företags image och underlättar i längden din försäljning.

Det som i princip är givet när man beställer städning av kontor är att papperskorgar töms och öppna ytor och golv dammsugs och rengörs. Har man kök och/eller badrum brukar städfirman även ta hand om rengöring av toalett, handfat, diskbänkar och ibland även eventuella kaffemaskiner, speglar och hyllor. Vill man ha en mer komplett städning kan man välja till bland annat rengöring av persienner, fönster, lister, dörrar och tavlor.

Om du letar efter ett smart och enkelt sätt att hitta en städfirma som arbetar med kontorsstädning kan du använda en tjänst som exempelvis Städlistan. Här hittar du deras förfrågningsformulär: http://www.stadlistan.se/s/kontorsstädning/stockholmcopyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.