Logga 5tips

Ett par häftiga klädmärken för barnen

2013-07-15 · Denna artikel finns i gruppen Kläder

Marknaden för barnkläder har ökat explosionsartat både i Sverige, Norden och i övriga länder, världen över. Anledningen är förmodligen att det vuxit fram en rad klädmärken som alla har egna identiteter och uttryck. Utbudet har helt enkelt blivit gigantiskt och numer finns det något för de flesta tycken och smaker. Det är dock inte så lätt att ha koll på alla dessa klädmärken (det finns tusentals) men i denna artikel tänkte vi redogöra för ett par som, enligt artikelförfattaren, står ut lite extra. Om du vill ha en komplett sammanställning av de mest populära klädmärkena för barn så kan du klicka här.

Cmig

En stark trend just nu är unisex-barnkläder. Detta får du om du köper barnkläder från Cmig. Detta är ett litet märke men som hela tiden ökar i popularitet. Cmigs designers leker gärna ed både färger och formspråk och det mest kännetecknande för Cmigs barnkläder är trycken som innehåller mycket humor. Vi kan varm rekommendera dig att ta en titt på Cmig-barnkläder om du är ute efter unika barnkläder som inte alla andra ungar har. Du hittar Cmigs barnkläder hos Oii Design exempelvis.

Bangbang CPH

Danmark kanske är mest känt för öl och Lego, men nu har faktiskt landet även seglat upp som ett av de hetaste länderna när det kommer till att få fram klädmärken för barn. Ett märke som hittat sin egen nisch inom barnklädessegmentet är Bangbang CPH. Detta klädmärke har nischat in sig på att erbjuda festkläder för barn. I sortimentet hittar du exempelvis vackra festblåsor med ett unikt formspråk och snitt.

Brian and Nephew

Ånga barn är ju rebelliska, minst sagt. Detta har märket Brian and Nephew tagit fasta på och erbjuder därför barnkläder i vintage för att ge uttryck för bus och uppror! Dessa kläder passar barn i åldern 2 – 16 år och i varje ny kollektion från Brian and Nephew så har man lagt ner stort jobb på att hitta häftiga tyger av hög kvalitet. Brian and Nephew kommer för övrigt från Belgien och du hittar dessa barnkläder hos exempelvis Smartkid.se.

Nyckelord:


copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.