Logga 5tips

En ny look till ditt hem

2013-10-18 · Denna artikel finns i gruppen Hus och trädgård

Alla husägares dröm är att kunna känna att man trivs i sitt hem. Oavsett om du har flyttat till ett nytt hus eller bara vill se över din inomhusmiljö ska du här få några kreativa idéer för heminredning.  Du finner också mycket angående modern heminredning online.

Börja med att skapa en ny atmosfär genom att applicera ny färg till väggarna i vardagsrum, matsal och även sovrum. Alternativt kan ni välja tapeter för att riktigt ge väggarna liv. Fondväggar är fortfarande väldigt inne.

Inte sällan är det stora problemet bakom ett dåligt inrett hem, att man har placerat ut alldeles för många saker. Sakerna får inte den uppmärksamhet de förtjänar utan försvinner i mängden. Det är också väldigt vanligt att man väljer klumpiga möbler för stora rum, exempelvis vardagsrum, vilket då får motsatt verkan. Rummet känns trångt i stället för stort och rymligt.

Mattor och möbler passar väldigt bra ihop, låt dessa bli fokus i rummen. Köp en matta som hjälper soffan att få uppmärksamhet. Eller använd mattan som en central punkt i rummet och placera ut saker runt omkring den. Övriga små möbler, såsom små bord och även kuddar, vaser och skålar är väldigt bra att arrangera, då de ger färgklickar och möjlighet till ett pulserande rum. Du finner ett stort urval av populär heminredning online. Det finns unika accessoarer till bra priser.

Lampor har stor effekt på mysfaktorn i hemmet. Placera ut olika sorters lampor med jämna intervall i hemmet. Lampetter i olika modeller ger en perfekt look till olika inredningsstilar. Stearinljus i olika former höjer mysfaktorn än mer och tillför elegans och stil till interiören.

För dig med en begränsad budget kan totalrenovering vara en orealistisk tanke. Då får du nöja dig med att åtminstone göra tillräckligt för att du ska få den miljö du önskar. Experimentera mycket, flytta saker fram och tillbaka och möblera om. Det finns ingen anledning att undvika att imitera en väl genomförd heminredning eller basera hemmet på en professionell design. Ditt hem har kanske större potential än du tror. Det bara väntar på att du ska upptäcka det.copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.