Logga 5tips

De fem mest kända spelen för PS4 konsolen

2014-11-28 · Denna artikel finns i gruppen Hobby och fritid

När du beger dig ut till affären för att köpa en PS4 idag, är det viktigt att du vet vilka spel som finns att få. Annars kommer du komma hem och ställa upp din konsol bara att inse att du fortfarande behöver mer saker för att kunna spela. Oroa dig inte, vi är här för att hjälpa dig med en lista över de fem mest kända spelen för PS4. Dessa är de spel som garanterat kommer att hålla dig sysselsatt ett bra tag och underhålla dig på Sonys nästa generations konsol. Här kommer listan.

1. Infamous: Second Son

Utformad enbart för PlayStation 4, så drar detta spel full nytta av konsolens grafikrenderings kapacitet och processorkraft. Spelandet i detta spel är fantastiskt med levande grafik som är mycket stilren och nästan realistisk. I spelet, flyttar du dig över taktopparna som ett rökmoln. Miljön är perfekt med fantastisk grafik och det är roligt att navigera sig fram i spelet. Detta är en utmaning för någon som alltid drömmer om att springa så fort de är bara en fläck av ljus eller hopp från toppen av en byggnad utan rädsla för att bli skadade.

2. Assassin’s Creed IV: Black Flag

Detta har varit ett stort steg för Assassin ’s Creed serien med bättre smygsystem, städer som är mycket lättare att navigera i och uppdrag på sidan av som gör att det känns jättebra att spela spelet. PS 4-versionen av spelet körs i full HD-upplösning med en utmärkt singleplayer expansion. Det är en utmaning för alla som någonsin velat bli en pirat och ge sig ut på ett äventyr.

3. Need for Speed: Rivals

Detta spel tar racing stilen från NFS-serien och tar upp det ett snäpp högre. Du kan antingen spela som en gatutävlare eller en polis som är ute efter att förstöra det roliga för andra. Det är ett av de bästa spelen som kan köpas med fantastisk prestanda, spelande och full HD-grafik. Det är ett av de roligaste spelen som kan köpas och är perfekt för fartdårar.

4. Injustice: Gods among Us

Även med de andra superhjälte fightingspel som kan köpas, så kommer ingenting ens nära detta fantastiska spel. Spelet har ett omfattande utmanings läge med många strider att utkämpa samt ett massivt multiplayer-läge. Grafiken kanske inte är den häftigaste, men det är så mycket roligt innehåll som gör att det kvalificerar sig för listan.

5. Fez

Sist på vår lista kommer definitionen av häftigt. Det hela börjar med ett 2D-plattformsspel som plötsligt exploderar i ett 3D-spel. Det har en invecklad konstruktion, en inbodd känsla och en grönskande spelkonst som gör spelet mycket roligare. Det är avslappnande samtidigt som det är väldigt krävande och gömmer hemligheter inom hemligheter. Det är bra för alla som gillar retro spelkonst samt är pussel fanatiker.copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.