Logga 5tips

Canvas foto av egna bilder

2015-08-16 · Denna artikel finns i gruppen Foto

Alla vill ha ett snyggt designat hem och fina rum. Men många gör misstag och det beror på antingen fel inriktning, färger eller t.o.m. tema. Det går verkligen att inreda enkelt och billigt bland annat genom att beställa canvas foto av sina egna bilder. Processen är jätte enkel och är inte alls lika komplicerad som många tror. Samtliga misstag som vi beskriver nedan bör i största utmärkelse undvikas när du ska inreda och till så stor utsträckning som möjligt.

Överdriv inte med inredningen.
Små rum ska inte fyllas med möbler i varje hörn. Det ska vara enkelt att kunna röra sig runt i rummet utan att behöva gå runt inredningen för att ta sig fram.

Inred inte detaljer som inte du själv uppskattar.
Får du ett råd eller ser något du tycker passar in men inte själv gillar – inred då inte rummet med detta.

Blanda inte ihop olika tema.
När du börjar inreda – håll dig inom ett tema och gå inte utanför detta. Detta, eftersom att man riskerar att skära igenom rummets intryck och färger och design vilket man ska undvika. Syftet är att inreda med fokus på att höja rummets miljö till nästa nivå med färger som verkligen berikar och stärker temat.

Vad är den snabbaste och smidigaste lösningen för att inreda? Hos CanvasOnline.se löste jag gåtan och bästa resultatet är alltid när man skapar en personligare hemma miljö med sina egna foton. Canvas foto är redan populärt i många länder och börja sakta men säkert även synas i Sverige. Att skicka efter sina egna foton på canvas är verkligen häftigt men bäst av allt, du kan inreda en hel vägg men ett stort canvas foto på dig eller din kärlek på knappt några minuter. Föredra du modern inredningsstil så kan du enkelt omvandla fotografier till svart och vitt så att tavlan även passar in till exempel sovrummet.

Inspiration finns det gott om på nätet. Fantasin har inga begränsningar och det är enbart du själv som bestämmer vart gränsen går. Tack vare senaste teknologin har vi alla tillgång till en kamera via vår smartphone och därför ska det inte finnas några ursäkter till att inte kunna fotografera. Personligen tycker jag själv om att inreda med egna foton är betydligt bättre och snyggare än att köpa en vanlig tavla i en butik. Det finns gott om fördelar men till slut är det vi själva som avgör hur vi vill ha det i hemmet.copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.