Logga 5tips

Boka en biluthyrning i Spanien hemifrån

2013-09-12 · Denna artikel finns i gruppen Resor och semester

Vi åker till utlandet av olika anledningar, vissa vill enbart ha sol och bad medan andra gillar att kombinera detta med kultur, historia och arbete. Oavsett vad vi tycker om att göra under semestern är det en frihet att kunna hyra en bil och ta sig runt själv på egna tider, utan att behöva anpassa sig efter några andra. För den som enbart gillar att ligga på stranden ger bilen möjlighet att kunna söka sig till paradisstränder som inte är så exploaterade. Idag går det att boka biluthyrning i Spanien via Biluthyrning24.se hemifrån direkt via datorn.

Trafikregler och försäkring

När du har bokat en biluthyrning i Spanien är det inte mycket som skiljer från de svenska trafikreglerna. Spanien är med i EU och i de flesta medlemsstaterna flyter trafiken på ett liknande sätt. Olyckor är vanligare i Spanien så se till att du har en försäkring som gäller för din biluthyrning, annars kan det bli dyrt. Det finns flera internationella aktörer inom biluthyrning som både är verksamma i Sverige och Spanien. Många väljer dessa eftersom det känns tryggt men det finns även inhemska företag som ofta ligger lite billigare i pris. Tänk efter innan du bokar det allra billigaste och kontrollera så att det inte är en suspekt firma innan du erlägger betalningen.

Dokumentation

Vanligtvis hämtar du bilen direkt på flygplatsen då du landar. Kom ihåg att ta med alla papper och körkort. Printa från internet så att du har all dokumentation i pappersformat. Innan du sätter nycklarna i bilen och kör iväg för att påbörja semestern bör du kontrollera att inte bilen har några skador. Skulle den ha det ska du rapportera direkt och dokumentera. Sedan är det bara njuta av de varma medelhavsvindarna. Skönt att det går att ordna med biluthyrning i Spanien direkt hemifrån, istället för att börja semestern med det.

Hyra bil hemifrån

Idag är det vanligt att flyga till sin destination och sedan hyra bil. Det smidigaste är att fixa allt med hyrbilen innan du reser hemifrån. Tänk vad skönt att bara kliva in i bilen redan på flygplatsen för att några minuter senare ligga på sandstranden, kanske i ett varmt och skönt Spanien 🙂copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.