Logga 5tips

Billiga företagsdomäner

2013-07-06 · Denna artikel finns i gruppen Eget företag

Om du är på jakt efter ett domännamn till ett förmånligt pris för ditt företag borde du kontakta Binero. Ett företag som både fått många nomineringar men även har vunnit fina utmärkelser, som årets webbhotell som tidningen Internetworld korar. Det är verkligen inte dyrt att ha sin egen domän på internet och anledningen till varför de är så framstående är många.

  1. Billigt

Binero erbjuder marknadens i särklass billigaste domänpriser till ett bra pris. Det finns domäner som är gratis men utan service och support. Ett domännamn skapas vanligtvis inte enbart för egna syften utan för att någon ska besöka sidan. Företag skapar domäner så att kunder kan få tillgång till företaget även hemma framför datorn. Bloggare skapar en sida så att vänner och bekanta men även de med samma intressen kan läsa om deras liv. Därför är det viktigt att domänen ger ett proffsigt intryck.

  1. Teknik och support

Förutom priset är det alltid bra att ha kunniga och kompetenta personer bakom sig om något skulle gå fel. Hos Binero kan du få service dygnet runt om det skulle behövas. Du får även indirekt tillgång till den nyaste tekniken inom branschen eftersom de ständigt jobbar för att vara i framkant.

  1. Lagringsutrymme

En annan faktor att så många väljer just Binero lagringskapaciteten. Det tar mycket plats och påverkar hastigheten för de som sparar mycket data. De fördelar ut data mellan många servrar vilket ökar kapaciteten. Det finns även säkerhetskopieringar vilket gör att inget försvinner om det mot förmodan skulle inträffa något datahaveri.

Hos Binero får man mycket för pengarna och det är därför flera av de stora och kända företagen i Sverige har valt dem. Besök deras hemsida på nätet så kan du själv jämföra deras priser mot övriga aktörer.

Nyckelord: ,


copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.