Logga 5tips

Badrumsmöbler som gör vardagen enklare

2016-10-12 · Denna artikel finns i gruppen Hus och trädgård

Det är viktigt att inreda sitt badrum med eftertanke, här tillbringar man trots allt ganska mycket tid varje dag. De allra flesta både börjar och avslutar sin dag i badrummet, och därför måste det fungera väl. Samtidigt så vill man ju inte ha ett tråkigt rum i hemmet, utan helst ska det gå i en stil som alla trivs med. Med de rätta badrumsmöblerna så kommer allt att fungera som det ska och badrummet få en härlig atmosfär.

En av de vanligaste badrumsmöblerna är ett badrumsskåp. Många sätter upp det ovanför handfatet, speciellt om det har en spegel på dörren. Här kan man förvara sin tandborste och andra små saker som behöver finnas till hands, det får plats en hel del i ett litet skåp. Ett alternativ är att sätta upp en spegel för sig, det behövs alltid i ett badrum. Om man har plats så kan det vara bra med en badrumsspegel som visar upp hela figuren, perfekt när man vill se hur kläderna ser ut och om bantningskuren verkligen fungerar.

Sedan finns det också behändiga skåp som kan sitta under handfatet, det kapslar in och gör det till en enhet. Vissa underskåp har hyllor, andra lådor- eller så är det en kombination av de två. Man kan ofta få de här två olika badrumsskåpen i samma stil och färg, så att det blir snyggt och ordnat i badrummet. Vissa modeller sitter fast direkt på golvet så att man lätt kommer åt att städa under, på samma sätt som toalettstolen.

Faktum är att många badrumsmöbler kommer i en hel serie, så att allt matchar och skapar harmoni. För att få plats med lite fler saker kan en badrumshylla vara ett alternativ, de är ofta höga och har plats för mycket. Det är skönt att frigöra ytor och ha en plats för allt. Toalettpappersrullar, extra handdukar, tvål och schampo, och så vidare. Genom att utnyttja höjden så får man plats med fler saker även om badrummet är litet.

Badrummet är en viktig del av hemmet och med rätt badrumsmöbler kan man skapa sig en liten oas. Det kostar inte så mycket att få det riktigt fint och fullt med bra förvaringsplats. Allt inom räckhåll så man slipper gå ut från badrummet för att hitta sina saker. Ens eget lilla hemma spa där man verkligen kan slappna av när det finns tid och där allt fungerar som det ska tidigt på morgonen när alla ska iväg till skola och jobb.

Nyckelord:


copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.