Logga 5tips

Att hitta bäst pris på termobyxor online

2014-08-07 · Denna artikel finns i gruppen Kläder

Det finns en mängd webbplatser som marknadsför termobyxor (ex termobyxor.com) och visst finns det många fördelar att köpa kläderna online.  Utbudet blir extremt stort och på så vis kan man även hitta de billigaste modellerna.  Genom att tänka på tre saker kan man hitta riktigt bra priser.

Köp vid fel säsong

Se över behovet av termobyxor och täckjacka långt innan säsongen drar igång. I oktober, november får onlinebutikerna in sitt utbud och börjar sälja dem till personer som fryser om benen när köldgraderna tar över Sverige. Men när efterfrågan är stor kommer även priserna att hållas uppe.  Att köpa på rean när säsongen börjar ta slut är ett sätt att få billiga värmande byxor. Men att vänta ännu några månader kan vara än mer lönsamt.  På sommaren reas termobyxor, termokjol och andra värmande plagg ut från många outdoor-affärer. Det gör att man lätt kan få upp till 50% rabatt.  Så med andra ord ska man försöka hitta plaggen under den säsong som de minst förknippas med.  Mitt i sommaren alltså.

Leta i nischade affärer

Det svåra kan vara att hitta affärerna som då säljer dessa plagg. Många butiker som har ett stort utbud av klädplagg kastar ut täckbyxorna under sommarhalvåret och erbjuder bara sommarplagg. Men sedan finns det de nischade butikerna. De som är inriktade mot sport och outdoor. De säljer plaggen året runt eftersom de som tycker om att vara ute gör detta i Sverige och utomlands året runt. Utbudet är däremot något mindre under sommaren och i slutet av sommaren är det ofta reor för att de ska få plats med årets modeller av moderna och snygga vinterbyxor.

Anmäl dig till nyhetsbrev

Genom att anmäla sig till nyhetsbrev till de butiker som kan vara intressanta i jakten på reor får man alltid nyheter och kampanjer rakt ner i mailboxen. Tycker man att det blir för mycket reklam är det lätt att säga upp dessa prenumerationer. Men det är mycket enklare att få påminnelse via mail istället för att behöva leta runt på samtliga sidor när reorna ska hittas.copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.