Logga 5tips

Gordons Direkt har aktuell butiksinredning

2019-11-05 · Denna artikel finns i gruppen Butiksinredning

För den som driver en butik eller är på gång att öppna den är ett besök hos Gordons Direkt ett måste. Det här kräver ingen lång resa för du behöver inte åka till Farsta utanför Stockholm för att upptäcka Gordons sortiment. Det finns nämligen på deras hemsida där du kan bläddra omkring och upptäcka allt smart som en modern butik kan utrustas med.

Gordons Direkt i kassan

Med Gordons Direkt blir det säkert i kassan. De erbjuder smarta produkter för ökad kassasäkerhet såväl som praktiska detaljer som kassarullar. Viktiga detaljer som säkerhetsboxar kan verkligen vara viktigt för en butik som dagligen hanterar kontanter. Likväl kan inredning som speglar göra det lättare att se vad som händer i och omkring kassan.

Skyltning som märks

Skyltningen är mycket viktig för varje butik. Gordons Direkt har allt som behöver för att skylta med varor och tjänster. Det kan röra sig om fina skyltdockor, byster och andra verktyg som gör att butikens sortiment syns på ett tydligt sätt. Det kan också röra sig om ställ som är till för att få fram varor på ett attraktivt sätt.

Med butiksinredning som är flexibel och lätt att använda blir det mycket roligare att jobba med och i butiken. Gordons har inredning som är modern och väl anpassad till olika typer av behov. Det rör sig om inredning av hållbara material som är lätta att sköta om.

Smarta provrum

I vissa butiker behövs det innovativa lösningar för provrum. Samtidigt kan man inte lösa detta hursomhelst. Det är viktigt att kunder upplever trygghet och att de kan se ordentligt hur kläderna som de provar sitter.

Gordons har smarta lösningar för fristående provrum och mer. De kan hjälpa till med provrumsbågar, draperier och speglar. Allt som behövs för att få den perfekta miljön där kunder kan bestämma sig för om de ska köpa plaggen eller inte.

Kläder i gott skick

Klädbutiken måste också se till att kläderna som säljs förblir fräscha. Det är inte alltid lätt när det kommer kunder varje dag och provar. Bara det att folk tummar och drar i plaggen kan ju leda till att de blir lite skrynkliga.

Gordons Direkt har verktygen som behövs för att se till att kläderna förblir fina. Med moderna maskiner som ångare som rättar till skrynklor förblir kläderna snygga och attraktiva. Det är viktigt. Inte mindre viktigt är att det är lätt för personal att använda sig av lösningarna.

Allt för butiken

Med allt för butiken på ett ställe blir det en enkel sak att uppgradera eller att starta från noll. Gordons Direkt förstår var butiker behöver och ser till att allting finns samlat på deras hemsida som också är mycket enkel att navigera.

Nyckelord:


copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.