Logga 5tips

Vägghyllor är en praktisk och snygg del av heminredningen

2016-12-09 · Denna artikel finns i gruppen Butiksinredning, Hus och trädgård

Med vägghyllor kan man göra otroligt mycket i ett hem, de kommer i så många olika former och färger. Det räcker ofta med något litet för att göra en bar vägg till något alldeles speciellt. Man kan prova att ställa en krukväxt på hyllan eller kanske några snygga dekorationer. Ibland kan något i samma färg eller nyans som gardinerna eller soffan göra att rummet blir till en helhet, det binder samman de olika delarna.

Vägghyllor är också mycket bra för att förvara saker, både böcker och annat som man vill ha till hands. Istället för att ha en stor bokhylla kan man sätta upp ett par vägghyllor för att ställa upp böcker på. Ett alternativ är att sätta vägghyllorna högt upp på väggen, nästan under taket. På detta sätt kan man utnyttja den nedre delen av väggen, men ändå ha någonstans att ställa sina saker.

Att inreda ett hem är roligt, man skapar en alldeles egen liten värld som reflekterar ens personlighet och stil. Snygga vägghyllor kan göra stor skillnad, och är en viktig del av design. Vissa är en dekoration i sig själva, med starka färger och annorlunda former. Andra är mer diskreta och är där för att framhäva det som står på dem. En del hyllor hänger ihop och ger mer än en yta för att ställa saker på, de kan se ut som en liten kub eller låda. Asymmetriska vägghyllor ger en speciell effekt och fyller ut väggen mer än bara en fyrkantig eller rektangulär hylla kan göra.

Med ett antal vägghyllor i olika storlekar kan man skapa ett kollage på väggen, och ställa in både små och stora saker. Det blir ett blickfång, allas ögon kommer att dras till den väggen. Kanske en plats med minnen från olika resor, barnens uppväxt eller något annat som man gärna ser på varje dag. Vägghyllor är även praktiska inne i ett förråd, det är mycket lättare att hålla ordning och reda genom att ha en plats för allt. Det gör det också möjligt att använda hela utrymmet, återigen ända upp till taket.

Vägghyllor är alltså en praktisk och snygg del av heminredning, något som de flesta inte klarar sig utan. Både för att förvara saker som böcker och annat, men även för att ge färg och stil till rummet och hemmet. Med alla de olika modeller som finns så kan alla hitta mer än en som de tycker om och som passar perfekt på deras väggar.

Vägghyllor till butik och heminredning

Nyckelord: ,


copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.