Logga 5tips

Tätskiktsakademin – utbildning inom tätskikt

2016-03-01 · Denna artikel finns i gruppen Utbildning

Välkommen till Tätskiktsakademin – utbildningssajten för dig som är yrkesverksam och vill utbilda dig inom tätskikt, tätskiktsgarantier, montageanvisningar och mycket mer! Klicka här för att komma till hemsidan: Tätskiktsakademin – utbildning inom tätskikt

Utbildningssajten skapades för att öka kompetens hos bl.a. takläggare, och är en portal grundad av Takcentrum, som har över 25 års erfarenhet av att hjälpa takentreprenörer i Sverige. Många takläggare har idag grundlig utbildning men kan behöva kompetensutveckling, både personligen och för företagets räkning, för att höja kvaliteten på tätskiktsgarantier, montageanvisningar och tätskikt överlag. I och med hemsidan, samt en tydlig synbarhet på 5tips.se, så kan Tätskiktsakademin nå ut till fler takläggare i Sverige som vill utbilda sig vidare inom tätskikt.

utbildning takanläggning

Taket är det viktigaste på hela bygget. Det måste vara tätt och hålla i många år. En god utbildning i hur man monterar tätskikt på ett godkänt sätt är idag nödvändigt.

Det finns upp till tre kurser inom montageanvisningar på hemsidan samtidigt som man kan få utbildningsmaterial för tätskikt och montageanvisningar, genom att registrera sig och logga in. Kursprogram och kalendrar för andra kurser finns dessutom på hemsidan. Om man är ansluten till Takcentrum så kan man enkelt få tillgång till allt kursmaterial, och även synas under samarbetspartnersfliken på hemsidan, vilket kan öka tilliten bland de som kikar på företagets offerter. Finns en utbildning från Tätskiktsakademin på ett företag tillsammans med certifiering från Takcentrum och T-Team, stärks trovärdigheten och hela kvaliteten på branschen. Vårt mål är att utbilda individer och organisationer inom områden materialkännedom, funktion och läggning på tak, dvs. takläggning och tätskikt.

De som gått utbildningen, både den teoretiska och praktiska, kan titulera sig som auktoriserad T-Team takentreprenör och får tillgång till Tätskiktsakademins alla onlinekurser för genomgång eller fräscha upp gamla kunskaper. Alla material som används ska vara godkända och CE-märkta. Detta gör att man kan erbjuda 10+5 års garanti på utförda takarbeten.

Ta chansen och utbilda dig och företaget till nästa nivå inom takläggning och tätskikt. Takcentrums Tätskiktsakademi är den perfekta utbildningsportalen för takläggare och tätskiktsgarantier. Välkommen!copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.