Logga 5tips

Svensk Ekonomiplanering

2017-12-18 · Denna artikel finns i gruppen Ekonomi

Svensk ekonomiplanering är ett företag som hjälper dig att spara pengar på rätt sätt! Företaget startades 2009 av president Magnus Hedin som aktiebolag. Idag har det vuxit och är stort i Stockholms stad men också utanför. Företaget är verksamt med flera dagliga kunder som arbetar med sin ekonomi för att maximera besparingarna till fullo.

Mer info om Svensk ekonomiplanering

Mer info skriver mer om företaget, där det bland annat nämns att de är godkända för F-skatt och moms, vilket är positivt. Då vet man att företaget betalar sin del och att företaget inte fuskar med skatter och liknande. Svensk ekonomiplanering, syftar till att göra sina kunder nöjda och glada. Det är alltid svårt med ett aktiebolag som Svensk Ekonomiplanering som de ger råd till sina kunder vad som är bra att investera i och spara in. Men de kan aldrig garantera att kunderna kommer att få ut det mesta av sina besparingar eftersom det beror på hur aktiemarknaden ser ut och utvecklas. Ingen kan titta på framtiden och se vad som ska hända, men de kan bara spåra och försöka se ett mönster hur det kommer utvecklas.

Skillnaden mellan en vanlig bank

Skillnaden med <a href =”https://www.facebook.com/svenskekonomiplanering/”Svensk ekonomiplanering, jämfört med en vanlig bank, är att du som kund tjänar mer pengar i slutändan. Bolaget har större tillgång till aktier och fonder, de är inte begränsade till bara några som bankerna är. De tar också mindre procentsumma av pengarna du vinner. Det är ju faktiskt därför vi investerar, för att tjäna mera pengar. Ju mer pengar du investerar ju mer pengar får du ut som du sedan vinner. Därför är det alltid lättare att tjäna pengar om du har ett större kapital från början. Dock så måste vi alla börja någon stans därför bör du börja spara idag och få en rik framtid.copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.