Logga 5tips

Smarta och moderna hemlarm från BSAFE365!

2018-01-25 · Denna artikel finns i gruppen Hus och trädgård

BSAFE365 erbjuder smarta hemlarm som, genom en larmcentral, kopplas direkt till din mobila enhet. Deras hemlarm har inga startavgifter eller bindningstider, så att kunderna ska känna sig säkra i sitt val av hemlarm! Med alla larm ingår det en larmcentral och fria väktarutryckningar. Larmcentralen är hjärtat i hemlarmen och även det som kopplar din mobila enhet med din bostad.

Mobilappen

En enkel mobilapplikation som finns tillgänglig till iPhone, Android, surfplattor och datorn. Om någonting händer i ditt hem så skickar larmcentralen en notifikation till appen och genom appen kan du övervaka vad som händer i ditt hem. Med kameror kan du få live-bilder av vad de ser och kunna agera snabbt! Överföringen mellan larmcentralen och appen är dubbel-krypterad så att du som kund ska känna dig säker!

Olika paket av larm

Din bostad är olika från resten. När du väljer ett hemlarm från BSAFE365 så kan du välja bland flera olika larmpaket så att du kan välja det som passar din bostad bäst. Alla larm är godkända och går att kompletteras med tillval när som helst under ditt avtal som kund.

Lägenhetslarm

Ett larmpaket som passar en mindre bostad som har en entré. Lägenhetslarm Starter levereras komplett med en larmcentral med inbyggd sirén, 1 st rökdetektor, 1 st rörelsedetektor, 1 st magnetkontakt, 1 st fjärrkontroll, 3 st larmdekaler, 1 st temperaturgivare och 1 st SIM kort. Larmet är enkelt att installera och allting är kopplat trådlöst så att du slipper en massa kablar överallt!

Paketet Lägenhetslarm Kamera erbjuder samma innehåll som det vanliga Starter-paketet plus en kamera som med bildverifiering ger dig live-bilder på vad som händer i din bostad. Har du husdjur? Inga problem, kameran är inställd på att endast reagera på objekt över 30 kg!

Läs mer om BSAFE365 lägenhetslarm!

Villalarm

Mer säkerhet för dina pengar! Ett kraftfullt skydd mot inbrott och brand för radhus, villa eller en större bostad. Genom att välja larmpaketet Villalarm Radhus får du full kontroll på vad som händer i din bostad med en larmcentral med inbyggd Sirén, 1 st rökdetektor, 2 st kameradetektor, 1 st rörelsedetektor, 2 st magnetkontakter, 1 st fjärrkontroll, 5 st larmdekaler, 1 st manöverpanel, 1 st temperaturgivare och 1 st SIM kort. Som alla andra hemlarm hos BSAFE365 är det enkelt att installera med trådlösa enheter och det följer med nog instruktioner.

Har du en större villa som finns Villalarm Grand som är det mest avancerade hemlarmet som BSAFE365 erbjuder. I det ingår en larmcentral med inbyggd Sirén, 2 st rökdetektorer, 2 st kameradetektorer, 2 st rörelsedetektorer, 2 st magnetdetektorer, 1 st fjärrkontroll, 5 st larmdekaler, 1 st manöverpanel, 1 st temperaturgivare och 1 st SIM kort. Här har du full kontroll över dina ingångar när larmet är uppkopplat!

Läs mer om BSAFE365 villalarm!

Tillval för ditt hemlarm

Om du behöver fler dekaler eller om du vill lägga till ytterligare en manöverpanel till ditt hemlarm så kan du när som helst under ditt avtal hos BSAFE365 lägga på tillval. Genom att göra hemlarmet anpassat för just din bostad så blir din bostad säkrare och du har bättre kontroll över vad som händer i ditt hem.

Annonsera ditt hemlarm vid dina ingångar!

När du har installerat ditt hemlarm och kopplat upp det till appen så är det viktigt att använda larmdekaler och annan skyltning för att visa att ditt hem nu är säkrat. Om inbrottstjuven skulle vara framme så ser denne att din bostad är säkrad. Detta ger tjuven mindre tid till att utföra inbrottet och en större chans att åka fast om denne fångas på kamera. Genom att tydligt annonsera i fönster och på ingångar att hemmet är säkert så minskar risken för ett inbrott drastiskt!copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.