Logga 5tips

Shoppa allt inför sommarens bröllop billigt

2016-06-27 · Denna artikel finns i gruppen Kläder

Ska du gifta dig i sommar eller känner du någon som ska det? Ett bröllop är oftast en av de lyckligaste dagarna i livet men det kan också innebära många olika kostnader som kan påverka ekonomin. Vi har samlat olika tips på hur du kan spara pengar när du handlar bröllopsklänning, bröllopsinbjudan, tackkort och massor av andra produkter till vigsel, bröllopsfest eller smekmånad så att du kan komma undan billigt och ändå vara helt förberedd inför bröllopet oavsett om du är gäst eller huvudperson!

Beställ personliga inbjudningskort online

En bröllopsinbjudan är såklart en väldigt viktig del av ett bröllop eftersom att det är där allt börjar. Om du vill beställa personliga bröllopskort som speglar temat på tillställningen kan du hitta massor av olika kort online hos Vistaprint. Du kan själv anpassa ditt kort genom butikens smidiga designverktyg och få det precis så som du vill ha det. Förutom inbjudningskort säljer Vistaprint också andra produkter inför bröllopet som tackkort, bröllopsprogram, menyer och placeringskort och du kan använda en Vistaprint rabattkod för att få din beställning billigt.

Shoppa festklänning eller kostym

Under ett bröllop har kläder ett stort fokus och man måste klä sig rätt både efter tema, plats och efter det svenska sommarvädret som kan vara väldigt oförutsägbart. Exempel på butiker där du kan hitta snygga festklänningar online som är perfekta inför sommarbröllopet är till exempel Stylepit, Spartoo, Ellos och Asos. Butikerna har alltid någon form av REA och olika erbjudanden på maxiklänning, röd klänning, blommig klänning och liknande. När det kommer till kostymer är Internet också en väldigt bra plats att hitta en kostym till ett bra pris. Hos Tailor Store kan du som man beställa en skräddarsydd kostym helt och hållet via nätet och sedan få den beställd efter dina mått.

Skor för att slå klackarna i taket

När man har hittat de rätta kläderna får man inte glömma bort skorna! På ett bröllop gäller det att hålla igång under en lång tid under ceremoni, middag, dans och så vidare och man behöver alltså skor som är både eleganta, snygga och bekväma. Hos Sarenza, Bonprix, Brandos, Deichmann eller någon annan skobutik kan du shoppa massor av olika skor i somriga modeller på nätet som till exempel ballerina, pumps, sko med klack, sandaler, stilettklackar och mycket mer till bra priser.

Bröllopspresent som aldrig slår fel

En sed när man går på ett bröllop är att man brukar vara att man tar med sig en bröllopspresent till paret. Att hitta den perfekta bröllopspresenten kan vara svårt när man vill undvika att köpa dubbletter och när man inte vet vad paret själva redan har eller är i behov av. En smart present som man kan köpa då och som alltid funkar är en upplevelsepresent. Du kan till exempel köpa ett upplevelsepaket från Smartbox i form av en presentbox för två och låta brudparet själv välja sin gåva. Då kan de åka på en utflykt till Skåne, spendera en dag på spa i Stockholm eller någon annan upplevelse som passar dem istället för att köpa någon pryl som blir stående någonstans. Andra butiker som säljer upplevelser online är ICA Upplevelser och Greatdays.

Boka en billig bröllopsresa till solen

För att få den perfekta bröllopsresan behöver man inte alls spendera mycket pengar. Allt som gäller är att hitta det rätta erbjudandet som gör att man får rabatt på sin resa. På SAS kan du alltid kolla i deras lågpriskalender och se vilka flygbiljetter som är allra billigast att boka, och genom Expedia, Booking.com, Hotels.com, Tripadvisor och Momondo kan du alltid söka på de billigaste hotellen och alternativet för resor och du får massor av olika förslag på resor som passar dig, din plånbok och dina olika önskemål. Du kan också hitta många olika paketresor som får ner dina kostnader ytterligare genom att boka flyg och boka hotell samtidigt. Online kan du även läsa olika recensioner av hotell och bostäder så att du kan känna dig trygg med att du hamnar på rätt ställe.

Vill du ladda upp inför bröllopet med lite shopping online? Då kan du kolla in alla olika deals och rabatter här.

Nyckelord:


copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.