Logga 5tips

Res till Danmark

2017-06-05 · Denna artikel finns i gruppen Resor och semester

En resa mellan Göteborg och Fredrikshamn är mer än bara en färjeresa mellan Sverige och Danmark. Att resa med Danmarksbåten är för många människor ett välkommet avbrott i vardagen, att komma bort lite, roa sig och handla till sjöpriser i butiken ombord.

Båtarna går flera gånger dagen

Stena Lines fartyg avgår flera gånger per dag från Göteborg och seglar till danska staden Frederikshavn eller Fredrikshamn som den kallas på svenska.

God mat, nöjen och shopping

Ombord på Stena Lines fartyg hittar du restauranger, barer, caféer och butiker. På de allra flesta avgångar finns det levande musik eller annan underhållning. Det finns olika teman, vissa dagar är temat hälsa, god mat eller dansband.
Det finns även speciella nöjeskryssningar som avgår på fredags och lördagskvällar där fokus är inriktat på nöjen, dans och annan underhållning. På Stena Lines hemsida hittar du mer information om aktuellt artistutbud och program.

Taste är restaurangen som serverar buffé. Välj mellan frukost, lunch eller middagsbuffén. Ät så mycket du orkar och avsluta med en smarrig dessert.
I Caféet hittar du fika, räksmörgåsar och varma- och kalla drycker. Slå dig ned en stund och njut av en god kaffe samtidigt som du läser en god bok eller tidning.
Ombord på på båtarna hittar du gratis trådlöst internet över hela båten, perfekt om du vill surfa lite eller kanske bara kolla mailen.
Glöm inte bort att titta in i butiken, här hittar du precis som på alla Stena Line färjor Bordershop. Passa på att fynda öl, vin, sprit, godis och mycket mer till låga ”Bordershop-priser”

Resa till Danmark över dagen

Att resa till Danmark över dagen ger dig en fin möjlighet att kombinera upplevelserna ombord med en eller ett par timmar på land i Fredrikshamn. Passa på att promenera runt i den lilla mysiga staden som är känd för sin goda mat och det stora shoppingutbudet. Trots att staden är ganska liten finns det shoppingmöjligheter som står sig väl i jämförelse med betydligt större städer.copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.