Logga 5tips

Res till Bornholm

2016-11-18 · Denna artikel finns i gruppen Resor och semester

Det är väldigt populärt att semestra på Bornholm. Närheten till Sverige och att det finns många roliga aktiviteter att välja på är några av orsakerna. Bornholm är väl främst känd som en sommar ö men Bornholm har mycket att erbjuda under övriga året.

Att ta sig till Bornholm

Det är väldigt smidigt och enkelt att ta sig till Bornholm från Ystad går färjan till Bornholm flera gånger om dagen. Resan sker fö det mesta med snabbfärja vilket gör att du är framme på ungefär 75 minuter. Trots den snabba resan finns det möjlighet att både äta och shoppa ombord.

Cykelsemester på Bornholm

Det har blivit väldigt populärt med cykelsemester på Bornholm, anledningen till detta är naturligtvis att det finns bra cykelvägar samt att landskapet är ganska flackt.
Du tar antingen med dig cykeln på färjan till Bornholm eller också väljer du att hyra en cykel på plats. Fördelen med att hyra är att du slipper transportera din cykel och att du får en modern cykel med den bästa utrustningen.

Golf på Bornholm

På Bornholm finns det flera stycken olika golfbanor. Som allt annat på Bornholm ligger även golfbanorna på nära avstånd så går det snabbt och smidigt att ta sig dit.Oavsett om du är nybörjare eller van golfspelare är det trevligt att spela golf i sådan trevlig miljö som Bornholm.

Dags för en cykeltur på Bornholm?

Dags för en cykeltur på Bornholm?

Hotell på Bornholm

Det finns många hotell på Bornholm med olika standard och läge. Du kan välja mellan ett hotell som ligger mitt inne istan i Rönne eller varför inte strandhotell där bor direkt på stranden.

Camping på Bornholm

Campingplatserna på Bornholm är välutrustade många har egen pool och andra bekvämligheter. Camping är perfekt för dig som har tält eller husvagn och vill bo direkt i naturen.

Handla fina saker på Bornholm

På Bornholm hittar du massor av olika butiker, allt ifrån butikskedjor till små mysiga butiker med mode och hantverk.copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.