Logga 5tips

Renovera Badrum i Stockholm – Badrumsfixaren

2017-11-22 · Denna artikel finns i gruppen Hus och trädgård

Badrumsfixaren är ett företag som till stor del renoverar badrum i Stockholm. Naturligtvis finns det mycket konkurrens och andra som gör detsamma, skillnaden är dock att badrumsfixaren har en unik servicetjänst. De erbjuder att göra allt i ett paket, där de både designar badrummet och sedan bygger det, vilket inte är lika vanligt. Ofta behöver du anställa en formgivare som utformar badrummet själv och sedan ett renoveringsföretag som sedan kan bygga upp det. Med badrumsfixaren behöver du inte oroa dig för det här och kan bara tänka på vad du vill ha och inte vad du behöver för att komma igång.

Olika erbjudanden

Badrumsfixaren har flera förslag till renovering av badrum, beroende på storleken på badrummet och hur du vill att den ska se ut. Antingen kanske du vill ha lite mer klassiskt badrum med små vita plattor. Andra kanske vill ha ett mörkare tema med mindre träplankor som ger en mer modern känsla. Badrummet är på många sätt det viktigaste rummet i ditt hus, men oftast det svåraste att bygga. Då allt måste vara vattentätt och arbeta med ledningar, lamporna vilket drivs av el och det får absolut inte komma i närheten av vatten. Badrumsfixaren har lång erfarenhet av flera badrumsrenoveringar och byggnaden, vilket gör att de planerar ditt badrum så att allt är gjort 100% korrekt.

Företagskunder

Företaget älskar sina kunder och vill alltid göra dem så nöjda som möjligt. Utan kunder hade badrumsfixaren inte varit någonting och det hade inte gått ihop. Därför vill dem nu erbjuda en 35% lägre rabbat på badrumsrenovering (ROT), 25% rabatt på kakel och klinker, och sist men inte minst 5-15% rabatt på badrumsmöbler. Det är ett mycket bra erbjudande och om du inte redan har kontaktat dem, gör det nu innan erbjudandet tar slut!copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.