Logga 5tips

Red Wing från HepCat

2017-11-13 · Denna artikel finns i gruppen Kläder

Red Wing, Skor & Kängor

Hepcat erbjuder många olika modeller och märken i form av skor, kläder och liknande. Ett av deras mest populära varumärke är Red Wing och då som skor och stövlar. Grundtanken med deras skor och varumärke är att ha ett par slitstarka skor som du kan använda varje dag när du är ute i skogen eller liknande, men även kunna putsa upp dem och använda dem som finskor. Det är en mycket unik och smart idé eftersom du inte behöver köpa fler par skor.

Skorna är gjorda av naturmaterial, vilket gör dem väldigt slitstarka och har god kvalitet och lång livslängd. Inte många skor idag har tillverkningskvaliteten som kan användas både i finare tillfällen och på daglig basis.

Grundidén

Tanken med dessa par skor från början var att militären skulle ha dem till sin uniform, då behövde de se bra ut och även mycket slitstarka eftersom de springer mycket i skogen och liknande. Tanken var aldrig att företaget skulle vara så stort och användas för vardagen, men nu har det blivit populärt på senare tid. Inte många andra varumärken erbjuder en sådan bra kvalité samtidigt till en mycket snygg design. Just därför är Red Wing det självklara valet om du vill ha ett par kängor i denna kategori.

Hep Cat

HepCat som är en stor återförsäljare till Red Wing är en onlinebutik som säljer flera olika produkter i olika kategorier och från olika varumärken. De säger själv att Red Wing är ett mycket bra märke och de stämmer verkligen de som sägs om skona att de går att använda både till skogen och mer slitsamt samtidigt till finare tillfällen, Ofta tycker man det är tråkigt att använda sådana fina skor som kängor i skogen men man vänjer sig snabbt.

Läs mer om skor och företag på HepCat där de säljer flera modeller till ett bra pris!

Nyckelord: , ,


copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.