Logga 5tips

Massagestol på jobbet

2017-12-29 · Denna artikel finns i gruppen Hälsa

Den sköna stunden i en massagestol innan du påbörjar arbetet efter lunch kan vara den absolut bästa stunden på dagen. Du andas ut din stress och kan samla ihop tankarna för att fokusera på jobbet hela eftermiddagen. Din massagestol har många funktioner och du kan få vibrationer ända ner på vaderna och även armarna. Den vilan du kan få med din massagestol kan ge enorm återhämtning på bara 20 minuter.

Massagestol på kontoret

När du faktiskt har tunga dagar och behöver avslappning och vila kan du med lätthet ta dig en snabb återhämtning med en massage. En massagestol kan ge flera timmars återhämtning liknande den riktiga sömnen du får på en vanlig natts sömn. Det är bra vila som ger kraft och skapar vila med flera olika tekniker och system.

Boka massagestolen

Av egen erfarenhet vet vi att en massagestol kanske inte alltid bara för med sig bra saker på en arbetsplats. När det uppdagas att det finns em massagestol på kontoret blir det genast uppståndelse och alla vill boka tid för att kunna ta de lav njutningen och hitta mer energi för arbetsdagen. Det lockar flera andra att köra din massagestol. Kanske du ska hitta ett gemensamt utrymme för att ställa massagestolen och göra en lista för att lättare kunna boka stolen för att kunna få tillgång till skön massage.

Effektiv arbetstid

Det är enkelt förklarat med återhämtning att man orkar mer arbete och blir mer effektiv under en eftermiddag när man fått boka massagestolen. Det är tydligt att det gör skillnad för kroppen och knoppen. Avslappning, återhämtning och massage går hand-i-hand för att kunna erbjuda dig en längre arbetsdag eller mer effektiv kortare arbetsdag.

Vi levererar till alla möjliga sorters verksamheter och företag och kring hela Sverige. Det är fantastiskt kul hur vi kan leverera njutning till företag med många medarbetare och det fungerar bra att dela massagestol i en tät arbetsmiljö.

Hyr massagestolar från Sante för en bättre arbetsmiljö och kanske du kan använda friskvårdsbidraget i en bättre form.copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.