Logga 5tips

Målare Uppsala

2017-04-25 · Denna artikel finns i gruppen Hus och trädgård

Det finns många bra målare i Uppsala. De flesta bolag är små och har inte så många anställda. Men naturligtvis finns det undantag, det finns stora bolag som inte bara är verksamma i Uppsala utan i hela landet.

Stort eller litet bolag?

Det finns för- och nackdelar med att välja en målare via ett stort företag precis som det finns för- och nackdelar med att anlita ett litet bolag. Hos stora bolag är det troligare att det administrativa går smidigt, det finns kanske till och med någon som jobbar enbart med administration så att du kan få svar på frågor via mail och telefon. Anlitar du ett stort bolag minskar risken för mycket försenade arbeten vid sjukdom med mera eftersom det finns back up i form av många anställda. Risken är å andra sidan att du blir behandlad som en i mängden. Hos enmansföretag har du all kontakt med målaren som sköter allt från faktiskt måleriarbete till fakturering, vilket gör att du kommer kunna få personliga tips och bra hantering.

Bra målare Uppsala

De bästa målarna har registrerat sig hos Leo Dali som ger dig möjlighet att beställa renoveringen direkt på sidan. De bästa hantverkarna har också försäkringar och certifieringar som är lämpliga.

Egenskaper hos bra målare

Bra målare håller avtalade överenskommelse. Det innefattar att sagt pris gäller utan att fakturan saltas med extra summor som inte fanns med från början. En överenskommelse kan också vara vilka dagar och tider som gäller för arbetet som ska utföras. Ska arbetet början en viss måndag och ta slut 7 arbetsdagar senare så är det det som gäller.

En bra hantverkare ser också till att arbetet avslutas snyggt så att du inte kommer hem till en röra av verktyg och material. Du måste kunna ha någorlunda snyggt hemma när de har avslutat för dagen,copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.