Logga 5tips

Grossist underkläder

2015-09-25 · Denna artikel finns i gruppen Kläder

Korsetten.se är grossist och återförsäljare av sexiga underkläder och vi levererar dessa plagg från flera olika tillverkare, vi har som mål att till privatkunder kunna leverera order inom 2 dagar och till återförsäljare inom 2 veckor från det att betalning kommit oss tillhanda, här är några exempel på våra varumärken vi levererar från:

Chilirose levererar snygga korsetter av god kvalité och en hel del lite raffigare underkläder som teddys och kroppsstrumpor, Chilirose har även ett läckert utbud av kostymer för rollspel.

Obsessive har i sitt sortiment flera olika kollektioner av allt från snygga nattkläder som chemise och negligé till underkläder som passar fint på bröllopsnatten men även ett utbud av kroppsstrumpor strumpbyxor och höfthållare.

Livco Corsetti har liknande typer av underkläder som Obsessive men ligger lite lägre i pris men utan avkall på material eller fina förpackningar.

Veneziana är en tillverkare av strumpbyxor nylonstrumpor och stay-ups med fokus på kvalité och stil.

Bracli har patent på sina läckra trosor med pärlor i grenen och dessa har visats på TV och i flera olika serier som exempelvis Sex and the City, dessa pärlstringtrosor är av absolut högsta kvalité in i minsta detalj, Bracli har även babydoll och teddys i sitt sortiment och den stora nyheten är den nya modellen Bracli & G. Detta märke är LYX och underkläderna levereras i en exklusiv presentbox.

För att bli återförsäljare måste du ha företag och registrerad för moms.

Alla leveranser sker med Posten eller UPS beroende på vilket land som försändelsen skall skickas till och det är 100% förskottsbetalning till bankgiro på Swedbank som gäller. För privatkunder har vi Klarna checkout med både faktura avbetalning kortbetalning och direktbank för att göra det så enkelt som möjligt för dem att välja betalnings alternativ.

Korsetten.se drivs av Webmania AB och vi har sålt underkläder online i 10år vilket borgar för trygghet.copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.