Logga 5tips

Gratis framkallning av bilder!

2017-08-14 · Denna artikel finns i gruppen Foto

Numera så har alla en stor mängd av digitala foton och tråkigt nog så gör vi inget mer än att endast spara undan dessa någonstans säkert. Kvicka lösningen som majoriteten gör är att överföra till digitala media vilket i sig medför en stor risk eftersom att vi glömmer bort att vi ens har dessa foton och värst av allt var vi har förvarat det.

Framkallabildergratis.nu finns framkallningslabb som erbjuder nästintill gratis framkallning för endast kostnaden av portot för att få det hemskickat. Det enda man behöver göra är att välja ut de 100 bästa minnena alltså foton som man har samlat på sig och sedan använda deras tjänst för att skapa en gratis framkallning. På så sätt så sparar man pengar genom att ta tillfället i akt och framkalla bilderna.

Välj ut 100 av dina bästa bilder

Alla har bilder bevarade hemma någonstans på vinden eller i förrådet. Vare sig om dessa finns på ett digitalt medium eller i fysisk format så ska man åtminstone en gång gå igenom dessa och välja ut de 100 bästa bilderna ur sin samling.

Börja med att sortera alla dina bilder efter tema, händelse och tid. Efter att du ha sorterat bilderna är nästa steg att välja bilderna som är personliga och beskriver er historia. Kolla gärna även igenom din Facebook, Instagram och andra sociala medier om du har några bilder sparade där som eventuellt kan vara i värde att skriva ut. Hos Idg.se kan du läsa mer om hur du kan organisera dina bästa bilder på bästa möjliga sätt.

När du väl har sorterat och valt ut dina bästa bilder så gäller det bara att ladda upp bilderna och skicka in till fotobutiken som erbjuder gratis framkallning på nätet. Läs alltid igenom villkoren och stressa aldrig igenom din beställning.

Framkalla foto

Låt inte bilderna ligga gömda och glömda i datorn. Framkalla dem!copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.