Logga 5tips

Grapefruktsked, kiwisked och avokadosked. Vad är det?

2016-06-18 · Denna artikel finns i gruppen Mat

Ibland dyker det upp saker man inte visste fanns. Ett sådant exempel är grapefruktsked. Det var något jag inte hade en aning om att det existerade. När jag hörde talas om en sked som var speciellt anpassad för att äta grapefrukt med så googlade jag och insåg att det fanns en mängd olika sådana skedar. Tydligen kan man även med fördel använda dessa skedar till att äta avokado och kiwi. Jag hittade en sked i plast från finally.eu som är tillverkad i Sverige. En svensk industridesigner har designat den och sedan har den producerats i plastens Mecka dvs. Gnosjöregionen.

Skeden kan även användas till presentreklam då man kan trycka en logotyp på skaftet. Smidig storlek och vikt om man ska skicka skeden i ett kuvert. Grapefruktskeden finns i flera färger. Gissningsvis kan du säkert få den i valfri färg om du beställer riktigt många skedar. Tänk vad det finns många saker man inte vet om 🙂

 grapefruktsked, avokadosked och kiwisked.

Så här ser grapefruktskeden ut. Kan även med fördel användas som avokadosked och kiwisked.

Nyckelord:


copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.