Logga 5tips

Gå ner i vikt med viktväktarna

2016-11-24 · Denna artikel finns i gruppen SPA och friskvård

Det har inte varit enklare att gå ner i vikt och som vi alla vet handlar det om ren matematik som reglerar inkomster och utgifter i kroppen.

Viktväktarnas metoder

De har funnits i sverige sedan 70-talet och står fortfarande som ledande inom viktnedgång. Viktväktarna utvecklar mycket effektfulla metoder för att gå ner i vikt och det senaste i raden av poängsystem, smartpoints, ger medlemmarna ännu bättre förutsättningar och det bli enklare än någonsin att gå ner i vikt. För din hälsa är det bra att ha en balanserad vikt där kroppen mår bra och därmed mår du ofta bra i resten av kroppen också.

Tung som bly eller lätt

Tung som bly eller lätt som en fjäder?

Motion och aktiviteter

Med aktiviteter blir hälsan bättre och du behöver inte springa på gym hela dagarna eller träna hårt för att hålla en bra nivå .Du går dessutom ner i vikt när du tränar och håller igång. En promenad varje morgon eller kväll fungerar utmärkt och det blir stora förändringar i ork och engagemang för ditt liv. viktväktarna föreslår att du rör dig minst en halvtimma dagligen också för att du får smartpoints för dessa aktiviteter och kan räkna ut din energi eftersom.

Vikt och motion med smartpoints

Det är enkelt att gå ner i vikt när man får rätt verktyg. Viktväktarnas smartpoints är riktigt enkla och bra att hålla reda på. Numera kan du även använda din smartphone för att ha koll på vad du äter och din vardagsmotion .När du motionerar kan du även koppla en stegräknare för att få bättre effekt och i din tanke vet du kanske att u måste gå ett visst antal steg per dag. Då kan du ha koll och räkna dina steg. Kanske tar du trapporna istället för hissen. En promenad istället för cykeln ger bättre resultat och du får igång kroppen på et nytt sätt.

Smarta val

Smartpoints har blivit ett verktyg jag inte kan vara utan och det är med mig i varje måltid och aktivitet varje dag. Jag vågar säga att jag minskat från 121,4 till idag 106 kilo på ungefär ett år. Det är inga stora siffror men jag märker på kläder och ekonomi att jag kan unna mig annat när jag går ner i vikt istället för att alltid frossa och glufsa i mig. Det är rolit att gå ner i vikt och det ger mig mer energi, roligare fritid, mer kraft att göra nya saker, jag kan till och med dansa och äta en bit god mad med got vin och njuta utan att känna mig stor längre. Att gå ner i vikt är bland mina bästa beslut i livet och med viktväktarna får jag precis den hjälp jag har behövt sedan länge.

Det är en tung start att gå ner i vikt men när du väl fått fart efter ett par veckor går det som en dans. Du går till viktväktarnas möten och ser andra som också kan klara av detta.copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.