Logga 5tips

Gå ner i vikt med smartpoints

2016-02-04 · Denna artikel finns i gruppen Mat

Att gå ner i vikt är något många av oss kanske alltid kämpat med och strävan att nå till sin målvikt har funnits i många år. med viktväktarnas program för smartpoints finns det större chans att gå ner i vikt då det helt enkelt känns lättare att göra de förändringar man behöver göra.

Viktväktarnas metoder har funnits sedan 70-talet i Sverige och miljoner medlemmar använder deras metoder för att gå ner i vikt.

Smartpoints gör mer ohälsosamma matvaror dyrare i förhållande till sitt värde, inte ekonomiskt alltså. Att leva efter en regelbok kan ses som alldeles tokigt men det är i många fall en bra guide att ha med sig dag efter dag för att klara att gå ner i vikt med viktväktarna eller vilken metod som helst.

Jag har prövat olika metoder för att gå ner i vikt och däribland LCHF. Jag skulle inte rekommendera LCHF idag då jag förstått att det inte är helt hälsosamt att tvinga kroppen att förverka det fett man har lagrat men jag vet och har goda vänner som kan hantera det med stor viktnedgång. Det är egentligen en livsstil och är svår om man är godistok.

För att gå ner i vikt med viktväktarna är det viktigt att man skriver upp det man äter om så vore det ett litet potatischips eller bara en sockerbit i teet. Sedan många år har jag nästan helt uteslutit mjölk eller smör på smörgåsen och det ersätts idag av leverpastej med ättiksgurka varje morgon sedan 4 månader.

Gå ner i vikt med viktväktarna

Metoder som håller reda på vad man äter är ännu enklare med viktväktarnas nya app där man enkelt kan förhålla sig till de smartpoints och veckans bonuspoints man ska hålla sig till. Med tallriksmodellen skapar man en högre energiförbränning vilket även det är ett sätt att förbränna fett och gå ner i vikt snabbare.

Mitt problem med godis har ändå fungerat men jag kunde säkert minskat i vikt snabbare om jag hade jobbat ännu hårdare. Min strategi för att klara att gå ner i vikt är att hålla mig till mitt slarv med en typ av koll ändå och det har fungerat. 10 kilo på 4 månader är inte helt förbannat dåligt utan jag är så pass stolt att jag även fått ett diplom på viktväktarna nu när jag nästan gått ner i vikt hälften till min målvikt på 95 kilo.

Ta dig i kragen och försök hitta din mat för att klara viktväktarnas metoder och app-hjälp när du startar ditt sätt att gå ner i vikt på.

Lycka till

Nyckelord: ,


copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.