Logga 5tips

Gå ner i vikt med smartpoints

2016-03-02 · Denna artikel finns i gruppen SPA och friskvård

Den enkla variationen i mathållningen med viktväktarna gör att man får en snabb effekt som gynnar dig som rör dig mycket och du som äter rätt. Viktväktarnas metoder gynnar dig som äter hälsosammare mat och dessutom använder dig av tallriksmodellen.

Gå ner i vikt med tallriksmodellen

Tallriksmodellen innebär att du äter en balanserad måltid där man delar upp måltiden i kolhydrater, protein och grönsaker. Sallad är ju världens tråkigaste mat men den kan göra susen på din förbränning när du äter rätt och planerar att gå ner i vikt. Viktnedgång är ett ganska vanligt önskemål, mestadels för kvinnor i alla åldrar, men även män. Det är ganska enkelt att gå upp ett par kio om året när man blir äldre och det gäller att förhindra det i tid för att vara medveten om att man kan göra någonting åt det för att gå ner i vikt.

Gå ner i vikt med smartpoints

Smartpoints är det nya systemet för att gå ner i vikt med viktväktarna. Det är inte det allra lättaste men jag har flera beprövade metoder bakom mig som inte fungerat för mig. Med smartpoints får jag helt anda effekter och det gör mig mätt på ett helt annat sätt där jag får äta vad jag vill men i rätt mängder uta natt vara hungrig.

Viktminskning med viktväktarna och andra metoder

Att gå ner i vikt är inte något lotteri. Prova gärna Viktväktarnas smartpoints och se om det även fungerar för dig. Det kan ge dig en bättre hälsa och en kropp i balans. Väl värt ett försök, eller hur!

Viktväktarna ger viktnedgång med nya smartpoints

En vanlig dag då jag får äta vad jag vill och dessutom gå ner i vikt är en strävan jag haft länge. Jag står inte ut med dessa lätta drycker osm bara ställer till det i magen och jag hela tiden är hungrig. Med viktväktarnas smartpoints har jag fått upp ögonen för ny modern mat som jag kan äta vad jag vill av eller mina gamla recept som jag kan förnya och göra nyttigare. hemligheten är ingen hemlighet, bara balans i hälsosammare mat och andra kombinationer där man i och för sig räknar smartpoints men ändå mår som vanligt eller ännu bättre , tycker jag.

Gå ner i vikt

Tallriksmodellen är det enda som fungerat och som är på riktigt för att gå ner i vikt. Man får äta det man vill med vissa gränder och det finns dessutom mättande dag där man helt sköter maten med gratis varor och äter inte tills man är mätt utan tills man inte är hungrig längre. Viktväktarna har helt lyckats med sina nya metod och jag har gått ner i vikt sedan starten. Invägning varje vecka och engagemang i min egen vikt och hur jag mår.copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.