Logga 5tips

Fördelar med hallonketon som du inte visste tidigare

2015-12-09 · Denna artikel finns i gruppen Mat

Hallonketon är ett av de mest effektiva ämnena som finns i röda hallon. Enkelt uttryckt ger denna kemiska förening hallonens dess fantastiska doft. Fram till nyligen var hallonketoner främst använt i parfym och tillverkade av livsmedelsindustrin men nu kan detta även hittas i ren kapselform tack vare dess bevisade hälsoegenskaper.

Raspberry ketone diet med hallon har varit känd för att vara effektiv för viktminskning då ketonerna hjälper din kropp att bryta ner fett mer effektivt och hjälper dig att gå ner mer i vikt. Är det sant?

Hallonketoner har i flera vetenskapliga studier visat sig kunna leda till en ökad förbränning. Det är rätt och hittills har det gjort några studier på människa av kända forskare som har visat att hallon bränna fett och kan gynna din viktminskning. En studie resulterade i en ökad utsöndring av adiponectin, ett hormon som utsöndras av fettceller som hjälper kroppen att bryta ner fett. I en annan studie där testpersonerna åt en fettrik kost kombinerat med olika mängder av hallonketoner visade det sig att de som fick fler hallon brände mer kroppsfett och fick mindre fettvävnad. Det bästa resultatet med hallonketon kan du uppnå om du kombinerar tillskottet med regelbunden motion och en hälsosam kost och därmed kan du maximera din viktminskning naturligt och effektivt.

Jag håller med om att detta är mycket intressant forskning men det anses också vaga mycket preliminära studier. Innan du tror på alla hälso- och viktminskningspåståenden tycker jag att du ska läsa på om resultat med specifika mängder av hallonketon. Det har inte genomförts någon tester för att avgöra säkerhets- eller doseringsmängderna av detta tillskott. Du kan köpa hallonketon i sverige online hos vissa återförsäljare eller i vissa specialbutiker. Du bör även vara säker på att du köper ett naturligt tillskott utan några tillsatser och som består av 100 % hallonketon, vilket kan göra så att din förbränning ökar och du får ut maximalt resultat av din viktminskning.copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.