Logga 5tips

Fördelar med blöjpåsar

2016-06-07 · Denna artikel finns i gruppen Hygienprodukter, Övrigt

Innan man får sin första bebis så kan man ha en massa fina tankar om tygblöjor och tvättlappar som man kan tvätta för hand, men för många så blir dessa tankar aldrig realitet. När man har mycket att stå i och knappt förstår hur man ens ska hinna klä på sig själv varje morgon så blir det bra mycket enklare med vanliga blöjor som man kan kasta efter användning. Nu är det förstås så att blöjor luktar och då kan det vara riktigt smart att investera i blöjpåsar hellre än att använda sig av sådant som man finner i skrubben i köket. Har man ett paket med påsar som är till för blöjor så behåller man en fräsch miljö även då påsen är full och ingen verkar vara villig att ta den till soptunnan.

Blöjpåsar som inte luktar

Oavsett om man ammar eller flaskmatar sitt barn så kommer det inte att lukta särskilt gott när man har samlat ett antal blöjor på hög. Det är ju inte alltid så att man kommer åt att slänga blöjan direkt i soptunnan därutanför och det vanligaste är nog att man samlar blöjorna i någon form av påse tills man kommer iväg med skräpet. Det här kommer att lukta om man inte använder sig av blöjpåsar som är särskilt utformade för detta syfte. Man kan finna varianter som har en god doft med hjälp av lätt parfym och dessutom så kommer de här påsarna inte att ha hål och annat som gör att lukten ändå tar sig ut.

Inget spill

Om man använder sig av gamla butikspåsar och liknande för att samla blöjor i så är det ofta så att det finns hål som gör att man spiller på golv och runtomkring skötplatsen. När man har en speciell sopbehållare så är det ju inte kul att denna ständigt blir smutsig och ofräsch på grund av påsarna som hela tiden spiller. Med en blöjpåse så blir det inget spill.

Knytbart och enkelt

Man måste inte ha en speciell sop-korg för blöjorna när man har blöjpåsar då dessa kan användas precis som de är. I och med att påsarna är knytbara på ett enkelt sätt så blir det aldrig svårt att stänga igen efter användning. Dessutom så ska man kunna få riktigt många för ett vettigt pris. Man kan alltså använda de vanliga påsarna för köksskräpet och ha ett unikt system för bebins skötsel. Det här känns hygieniskt och det är så enkelt att man sparar både tid och pengar på det. Påsarna tar så liten plats att det här kan bli en stor hjälp då man kanske inte har plats för att skötbord och istället byter blöjor i badrummet eller direkt på sängen i sovrummet.

Nyckelord:


copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.