Logga 5tips

En fräsch arbetsplats med Titano hushållspapper

2016-06-16 · Denna artikel finns i gruppen Hygienprodukter

När man har tvättat händerna så kan man antingen behålla renheten eller tillföra nya bakterier. Det här beror helt på vad man gör med torkningen. Med Titano hushållspapper så slipper man ta i en handduk som andra har använt och man måste heller inte röra vid en behållare för pappershanddukar för att få fram pappret. Det här gör den stora skillnaden både vad gäller hygien och den känsla man har av rena händer. Pappershållare för Titanos produkter kan passa bra både på en arbetsplats och i ett hem där man vill förbättra hygien och minska på problem med ständiga förkylningar och andra vanliga åkommor.

Titano hushållspapper

Om man tar en titt på Titano hushållspapper så ser man genast flera unika detaljer som gör dessa till ett hygieniskt och smidigt val. Saker som:

• Plastinpackade rullar
• Enkel matning som är manuell
• Handdukar med god uppsugningsförmåga
• Rullar som räcker länge
• Papper som är av 100% nyfiberpapper

Är sådant som kommer att leda till att man får en bättre hygien då man använder sig av detta hushållspapper. Man kan installera rullarna i speciella hållare på toaletten, i köket och på andra platser där man ofta får behov av pappershanddukar. På så vis kan man skippa det där med en gemensam handduk och se till att folk verkligen tvättar och torkar händer som de ska. I ett kök så kan man ju även undvika bakteriefällan som uppkommer av trasor som ligger våta vid vasken då man istället använder sig av en pappershandduk för att torka av efter att ha städat med vatten och rengöringsmedel.

Beröringsfritt är bäst

Det är så att beröringsfria behållare är den bästa lösningen då man vill undvika att smuts sprider sig. Titanos pappersprodukter är speciellt utformade för att passa i detta sammanhang. Man drar ut en handduk i taget och man rör alltså aldrig vid något annat papper annat än det som man kommer att använda. Det här är verkligen en smart uppfinning som fler borde dra nytta av. Även om man har tvättat händer så kan bakterier få fäste på en gemensam handduk eller på en rulle som står på handfatet. Det gör att man återigen får smutsiga händer då man torkar dem och det är verkligen onödigt när det finns så smarta beröringsfria system för handtork.

Sluta slösa på pappershanddukar

En annan sak att betänka är att man lätt slösar på papper när man ska ta en handduk från en hög med lösa papper. Det här leder ju även till att de pappersbitar som ligger kvar på hyllan eller handfatet blir fuktiga och inte särskilt inbjudande för den som kommer efter. Om man istället drar ut en pappersbit i taget så kommer man inte att slösa och rullen räcker bra mycket längre. Det här är något att tänka på för den som vill spara på kostnader i hemmet eller på en arbetsplats där man måste ha smarta system för handtorken i gemensamma rum och utrymmen. Med bra kvalitet så kommer man heller inte att behöva mer än ett ark för varje handtvätt och i längden så innebär det här faktiskt stora besparingar.

Hushållspappershållare för hemmet

En del kanske tycker att det där med behållare och beröringsfria system för papper är till enbart för arbetsplatser men så är det inte. I en familj så kan man alltför ofta uppleva rundgång av virus och bakterier vilket beror på att man använder sig av gemensamma handdukar. Det kanske inte känns otrevligt att använda samma handdukar som de som man är i familj med men sjuk blir man ju ändå och detta kan man faktiskt lätt undvika genom att helt enkelt övergå till pappersvarianter både i badrum och i kök. Barn tycker att det här är kul och vuxna mår bättre då de inte måste dela varje förkylning och inflammation med hushållets yngre generation.

Beställ online

För att få tag i Titano hushållspapper så ska man beställa direkt online hos en bra återförsäljare som dessutom kan erbjuda de beröringsfria systemen. Det här går snabbast och så får man precis det som man har behov av. På nätet så finner man de bästa priserna och det går snabbt att beställa nytt när hushållspappret tar slut. På så vis så förblir hemmets och arbetsplatsens miljö trevlig och hygieniskt för alla som vistas där.

Nyckelord:


copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.