Logga 5tips

Coaching i grupp av Commzone

2017-12-21 · Denna artikel finns i gruppen Hälsa

Commzone är ett företag som erbjuder coaching i grupp, företagscoaching och privatcoaching. Det har blivit allt vanligare på senare tiden att folk lider av stress och har svårt med att hantera situationer. Just detta kan Commzone hjälpa dig med, dem går igenom hur du bör hantera konflikter och när det uppkommer ett problem. Många idag vet inte hur dessa situationer ska hanteras på bästa sätt och därför kan det ibland bli fel. Känner du igen dig?

Commzone är ett företag som drivs utav Andreas Sander som tidigare arbetat som polis i 10år. Dessa åren gav honom väldigt mycket erfarenhet kring dessa ämnen. Han fick vara med om det mesta och se mycket. Andreas säger själv att man får se en helt annan bild av världen och se hur folk har det. Efter det bestämde han sig för att hjälpa dessa folk istället genom personlig coachning. Beroende på vilken kurs som passar dig bäst så har dem alla ett mål. Du som kund vill kunna hantera vissa situationer bättre och på ett annorlunda sätt.

Företagscoachning går ut på att du tillsammans med ditt företag lär er att hantera stress. Dem flesta arbeten idag innehåller stress i form utav att saker ska vara klart inom en viss deadline eller ifall du jobbar på en stressig restaurang så måste du springa fram och tillbaka hela tiden. Om du har gjort detta några år tar det mycket på psyket och du känner snabbt hur du ska klara av att fortsätta arbeta på ett sådant sätt. I många fall blir det att ju mer stressad man är ju mindre arbete blir gjort. Utan istället springer du själv runt och har inte riktigt koll på vad du gör. Därför bör man få en riktig genomgång hur man bör tänka när dessa situationer uppstår.

Läs mer om kurserna på hemsidan.copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.