Logga 5tips

Citadellet likvidationer är ett säkert tips för snabbavveckling

2016-12-08 · Denna artikel finns i gruppen Ekonomi

Citadellet likvidationer är ett säkert tips för snabbavveckling

Man kan ha olika skäl till att vilja lägga ner verksamheten, men en sak kan de flesta dra nytta av och det är en snabbavveckling. Det här är en tjänst som blir alltmer populär men som också erbjuds av många olika företag. Hur ska man veta vilken avvecklingstjänst som är bäst? Det är förstås så att det finns flera olika tjänster för försäljning och avveckling av ett aktiebolag, men ett säkert tips är Citadellet likvidationer som har sin bas i Vaxholm och som kan så mycket mer än snabbavveckling. Det här är ett företag som har ett gott rykte och som jobbar på ett mycket öppet sätt.

Citadellet likvidationer för snabbavveckling

När man talar om snabbavveckling så är det viktigt att förstå att det kan röra sig om mycket tid som man sparar på att lämna över jobbet med att avveckla bolaget till ett annat företag. Ett gott tips är att använda sig av en känd tjänst som Citadellet likvidationer som har tagit hand om väldigt många bolagsavslut vid det här laget. När du vänder dig till Citadellet så kommer du genast att få vägledning och det är viktigt. Du kanske inte har koll på allt som måste göras inför en likvidation och då är det verkligen en fördel att få professionell hjälp så att du inte missar något.

Kan du sälja bolaget?

Det är förstås så att man inte alltid kan räkna med att kunna sälja sitt aktiebolag för likvidation. Det kan ju vara så att verksamheten går så illa att det snarare är tal om konkurs. Men om man har en verksamhet som fungerar och man inte vill fortsätta eller sälja till en annan aktör som kan driva företaget vidare så ska det gå bra att sälja för snabbavveckling. Innan man kan sälja så ska bolaget vara i vilande status och det betyder att man inte längre har kvar egendom som till exempel industrimaskiner och lager.

Om du gör det själv

Om du tänker att det kanske ändå blir bäst att själv likvidera bolaget för att det kostar en slant att låta någon annan ta hand om processen så är det viktigt att du inser att det här normalt sett är mycket tidskrävande. Ibland så kan det ta upp emot ett år att bli klar med likvidationen och under detta år så måste man vara redo att ta hand om olika administrativa uppgifter. Med andra ord så kan man inte helt släppa bolaget då man fortfarande jobbar med att lägga ner det.

Med Citadellet likvidationer så slipper du allt pappersarbete, registreringar och avgifter. Du kan gå vidare och lägga din tid på annat vilket kan vara nog så viktigt då du kanske har gett dig in i ett nytt projekt som kräver all din uppmärksamhet och fokus.copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.