Logga 5tips

Borohus tipsar om sommarvillan

2018-01-23 · Denna artikel finns i gruppen Hus och trädgård

Borohus är ett företag som har valt att fokusera sig på husbyggen med stor anpassningsförmåga till sina kunder. Du kan därför välja ett populärt hus bland dem villor som erbjuds av Borohus sedan därefter anpassa det efter dina behov. Vill du istället köra på en igen idé med egna ritningar går det att ordna, dock tittar Borohus alltid igenom ritningarna innan något startas för att se så allt är rimligt, detta för att minska riskerna till missförstånd. Borohus försöker alltid vara så flexibla som möjligt men samtidigt hjälpa sina kunder med att berätta och förklara vad som krävs för att få kundernas villadröm i upplevelse.

Erfarenhet

Företaget har byggt villor i snart 100 år vilket har gett dem enorm erfarenhet och alltid förljt trenderna då dem ändras väldigt snabbt. Anledningen till att Borohus varit så länge i branschen beror på att det alltid anställs drivna snickare och anläggare som alltid gör sitt yttersta för att få kunderna nöjda. Med en lång rad av rekommendationer från tidigare kunder som anlitat just Borohus till deras byggen är det perfekta valet för dig som länge drömt om att bygga ett nytt hus eller fritidshus på ditt drömområde.

Sommarvilla på Öland

Det har idag blivit allt vanligare med en sommarvilla på Öland, detta för de fina stränderna och den härliga kulturen som finns på somrarna. Tack vare Böda sand som idag är Sveriges största camping med 5 stjärnor som drivit enormt mycket folk till Öland har det idag blivit den populäraste sommarorten i Sverige, därigenom har även Kalmar blivit Sommarstaden flera år i rad. Man förstår snabbt varför när hela Öland kommer till liv vid sommarhalvåret, glass, bad, vita stränder är det som Ön lever för. Många säger att det är lite som att åka utomlands bara att det är i Samma land och därför mycket närmre än att ta flyget till Spanien. Just därför har många valt att bygga upp ett andra boende just för att kunna bo på Öland under sommarhalvåret. Borohus hjälper dig med detta!copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.