Logga 5tips

Bli av med bakterier med skumtvål

2016-06-03 · Denna artikel finns i gruppen Hygienprodukter

Om man börjar tänka på hur mycket smuts och bakterier som finns omkring en så kan man lätt börja känna sig nervös och undra hur det ens går att leva omkring andra människor. När man har skakat hand med någon eller bara rört vid dörrar i offentliga miljöer så kan det vara bäst att undvika att fundera på vad man har för slags bakterier på sina händer. Då är det bättre att snabbt använda sig av beröringsfria handhygienssystem som snabbt hjälper en med att få rena händer igen. Med skumtvål så är det lätt och kul att tvätta händerna och det här är en produkt som blir alltmer populär. Den påminner kanske en aning om det som man finner på sjukhus där det måste vara sterilt med produkter som Gojo tvål ger en modern och estisk känsla som passar hemma såväl som på kontoret.

Skumtvål som rengöring

Skumtvålen kan installeras vid handfatet och med beröringsfria tvålhygiensystem så får man verkligen rena händer med hjälp av skummet. En skumtvål är oftast vit och den kan ha en lätt och behaglig doft beroende på märke och modell. Man applicerar en klick och sprider sedan skummet över händerna och mellan fingrarna. Sedan kan man snabbt skölja och många menar att skumtvålstvätt leder till mindre bruk av vatten vilket förstås kan ses som bra för miljön. Styrkan i den här typen av tvål är att man snabbt kommer åt överallt på händerna och att den desinficerar på ett mycket bra sätt som är olikt andra vanliga tvålar.

Beröringsfria tvålhygiensystem

Om man vill förbättra handhygienen i hemmet eller på arbetsplatsen så ska man ta reda på hur man skulle kunna installera beröringsfria tvålsystem. Det här är nämligen den typ av system som ser till att man inte får nya bakterier på händerna då man tvättar dem. På ett kontor så kan det röra sig många människor och det är inte alltid tillräckligt med en vanlig tvål. När man kombinerar skumtvålen med ett smart och användarvänligt applikationssystem så kommer fler att se till att de lämnar toalett och kök med rena händer. I hemmet så kan man inspirera stora och små till bättre handhygien med snygga och smidiga handhygiensystem.

Bra för alla

Rena händer är bra för alla för vi kan knappast undvika att komma i kontakt med andra människors bakterieflora. Det räcker att åka buss eller gå och handla för att man ska bli exponerad för bakterier som kan leda till att man blir sjuk. Det där med att lite smuts bara skulle vara bra är inte längre ett argument för i vår verklighet så handlar det inte om lite harmlöst smuts utan om bakterier och virus som med våra goda kommunikationer tar sig världen över på några dagars tid. Med skumtvål och smarta lösningar för applikation så kan man gardera sig och undvika smitta. I och med att man själv inte för bakterier vidare så är detta bra för en själv och för alla andra i ens omgivning.

Nyckelord:


copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.