Logga 5tips

Bildekor Stockholm – Thornströms

2017-11-17 · Denna artikel finns i gruppen Reklam

Bildekor Stockholm är en hemsida som ägs utav företaget Thornströms som fokuserar sig på reklam genom olika produkter. Thornströms har valt att fokusera sig inom Stockholm då de anser att marknaden och därav möjligheterna är som störst. Företaget erbjuder bildekor, dekaler, fönsterdekor, gatupratare, skyltar med mera. Alla dessa produkter som erbjuds är för att du ska kunna visas bland alla potentiella kunder och erbjuda dem en ”professionell look”. Konkurrensen är mycket hård inom nästan alla kategorier och speciellt i Stockholm där det finns som flest företag i Sverige. Därför måste du visas för dina kunder och ligga ett steg före konkurrenterna.

Bildekor

Att sätta en bildekor på din företagsbil är ett mycket effektivt och populärt sätt att göra reklam. Eftersom du ofta kör runt med din bil så blir den som en stor mobil reklamskyllt. Alternativt till om du inte använder din bil så mycket är att du kan ställa den på en parkering där bilen syns, där många går förbi och ser din bil och ditt företags logga. Har du en lite finare kanske sportigare bil hjälper detta enorm eftersom att folk då blir imponerade av just din bil och därav ditt företag. Första tanken är att det måste gå väldigt bra för företaget och därför har dem många kunder och flera nöjda. Genom detta kan det lätt bli att kunden då går till dig framför någon annan bara för att de har sätt din snygga bil och din logga.

Produkter

Utöver detta erbjuds flera olika produkter och lösningar för att få ditt företag att synas i mörkret. Investera i en ljusskyllt nu när mörker lägger sig tidigt på kvällen. Antingen om du vill ha en traditionell skylt eller kanske en med neon.

Låter detta som något intressant? Titta då in på bildekorstockholm.se redan idag och se över vilken produkt som passar ditt företag bäst.copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.