Logga 5tips

3 tips för att starta ditt egna kommersiella gym

2016-03-05 · Denna artikel finns i gruppen Eget företag

I den här guiden kommer vi att titta på tre tips som hjälper dig att starta ditt kommersiella gym snabbt och enkelt. Träning och hälsa är ett stort intresse för många, och att öppna ett gym kan definitivt bli en dröm som blir sann.

Först ska vi tala om ”Hur man väljer rätt träningsutrustning”. Därefter kommer vi att kika närmare på hur man hittar den bästa leverantören av träningsutrustning. Slutligen behöver du även få koll på hur man håller ett gym i gott skick. Efter att ha läst den här artikeln kommer du förhoppningsvis kunna följa din dröm och starta ditt företag!

Låt oss först tala om hur man väljer rätt träningsutrustning

Att välja vilken typ av träningsutrustning du behöver köpa kan vara överväldigande, men om du följer detta tips kommer att bli lättare.

  • Gå med i ett gym. Detta är mycket viktigt eftersom du kan skanna av vilken typ av utrustning dina konkurrenter använder.
  • Hitta en kontakt som har ett gym. Om du har en vän som arbetar i ett gym så är han eller hon en bra källa för rådgivning eftersom han eller hon inte försöker sälja på dig utrustning, och i bästa fall kan de låta dig tränar med dem. Glöm inte att även gå igenom fria vikter, som på många sätt är effektivare träningsredskap än maskiner.

Att välja rätt gymutrustning kan vara avgörande för din framgång eller misslyckande i ditt nya företag.

Hur man hittar bästa leverantören av träningsutrustning

Nästa fråga som du måste besvara är av vem du kommer att köpa din utrustning av?

  • Du måste köpa din utrustning från ett företag med minst 10 år på marknaden. Detta gör dig säkrare och du får troligen bättre teknisk support.
  • Titta om de har en webbplats och leta efter rekommendationer. Försök prata med dessa och be dem utvärdera hur bra deras utrustning är.
  • Undersök om de har tillräckligt med utrymme i deras lager. Köp inte utrustning från företag som har all sin utrustning i ett garage.
  • Undersök om de har en kundtjänst med utbildade tekniker.

Följ dessa fyra tips för att välja det bästa företaget att arbeta med.

Hur man behåller gymmet i gott skick

När du öppnar ditt gym måste du hålla den i gott skick – detta garanterar dig lång livslängd på utrustningen och en god avkastning på din investering.

  • Utforma en underhållsstrategi och kör efter den för alltid. Detta kommer att spara en hel del pengar!
  • Spara dina garantier på ett säkert ställe. Att reparera gymutrustning kan vara mycket svårt och innebära mycket pengar, så det är ett bra råd att spara garantierna om man i framtiden behöver en reparation eller ersätta en maskin.

Lycka till med ditt nya gym!copyscape

Alla texter på denna hemsida är skyddade och får inte kopieras. Vi söker regelbundet och automatiskt efter kopierat material och vidtar åtgärder om vi hittar kopierade texter.